logo
notfound

Pretočnost za zdravje

Vabimo vas na niz tedenskih srečanj v mesecu marcu preko Zoom-a z naslovom Pretočnost za zdravje. 

Gre za celostno predstavitev dosegljivih načinov za samopomoč pri pretočnosti energije, ki je temelj našega zdravja; od gozda do Bachovih cvetov, sveta mineralov, hrane za telo, čustva in um. Najpomembneje pa je, da nahranimo Duha, najlažje iz naše lastne budnosti – čuječnosti. To bo rdeča nit štirih srečanj – biti tukaj in sedaj za osebno srečo. Čudovit preplet teorije in prakse.
Srečanja bo vodila Tannja Yrska, uni.dipl.inž. gozd. Posamezno srečanje bo trajalo približno eno uro. Voditeljica bo za iztočnico odprla temo s pomočjo PowerPoint predstavitve, potem pa dala možnost tudi vam, da se aktivno udeležite pogovora.

10.3.2021, ob 10. uri – PRETOČNOST ZA ZDRAVJE, 1. DEL, TELO – tema bo aktivna skrb za telo, kaj vse lahko storim za dobro pretočnost na telesnem nivoju; dihanje, gibanje, pitje, hrana, odvajanje;

18.3.2021, ob 10.uri – PRETOČNOST ZA ZDRAVJE, 2. DEL, ČUSTVA – posvetili se bomo čustvom, kako ravnati z njimi in predstavili različne načine za občutke harmonije; minerali, narava, Bachovi cvetovi, čuječnost;

24.3.2021, ob 10. uri – PRETOČNOSTT ZA ZDRAVJE, 3. DEL, RAZUM – govorili bomo o klepetavem umu, od kod jemlje energijo in kako ga umirimo, kako se prepustiti, imeti zdravo namero in skrbeti za čist um.

31.3. 2021, ob 10.uri – PRETOČNOST ZA ZDRAVJE, 4. DEL, DUH – zadnji a najpomembnejši del je človekovo duhovno telo, tega je potrebno najbolj skrbno varovati in hraniti, govorili bomo o tem kje najti navdih za življenje in delo na sebi ter kako čuječnost hrani duha, predala vam bo tudi nekaj dobre literature za lažje ohranjanje prisotnosti.

Pravice pridržane @2023 Splošna knjižnica Ljutomer. Izdelava & vzdrževanje: RAJKOM.SI