logo
notfound

Ljubezen na leskovački način

Ljubezen na leskovački način v petek, 27. 5. 2022, ob 18. uri v Flo Cukeraj, Vesna Anđelkovič.

Kako poiskati moža pri 42-letih, na kaj je treba biti pozoren, kako se urediti, našminkati in kaj imajo moški radi, ženske pa ne maramo?

Eno uro smo poslušali in se nasmejali ob zabavnih izkušnjah in nasvetih za ženske in moške. Izvedeli smo, kaj je dobro povedati na prvem zmenku, kako preizkusiš pravega partnerja, kako ženska med smehom pove fantu vse, kar ji ni všeč na njem in še polno nasvetov za ljubezen. Vse to nam je zaupala naša Zorke iz Leskovca, ki je prišla iskat ljubezen v Slovenijo v svoji značilni govorici, “jugoslovenščini”..

Vesna Anđelkovič nas je v petek razveselila in nasmejala.

Vesna je magistra znanosti dramskih umetnosti, profesionalna igralka, z večletnimi izkušnjami na področju poučevanja igre. Od leta 2005 živi in dela v Sloveniji kot samozaposlena igralka. Režirala je več gledaliških predstav. Rada igra monokomedije (pred leti je nastopala v Ljubezenskem oglasu). Od leta 2012 izvaja dramske in gledališke krožke za otroke, je avtorica Enostavnega priročnika gledališke vzgoje.Pri učencih spodbuja talente, odrsko identiteto, pri razvoju osebnosti in individualnega igralskega izraza.

Pravice pridržane @2023 Splošna knjižnica Ljutomer. Izdelava & vzdrževanje: RAJKOM.SI